Tere head maasikasõbrad!

Üheksas projektinädal on möödunud linnutiivul. Võtame selle kokku ja vaatame, mis juhtus.

Nädala küsimusega otsisime vastust küsimusele “Milleks kasutavad mesilased kabetamissälku?”. Vastusevariantidena olid ette antud a) kabetamiseks, b) sügamiseks, c) tundlate puhastamiseks, d) õietolmu kokkupressimiseks ja e) enesekaitseks. Vastuseid nädala küsimusele laekus 185, õigeks saime lugeda 176. Aga milleks siis kasutavad mesilased kabetamissälku? Õige vastus on vastusevariant c) tundlate puhastamiseks. Kõik õigesti vastanud kogusid juurde ühe punkti. Aitäh kõigile vastajatele!

Üheksanda nädala nipiks oli “Võimle iga päev 10 minutit! Terves kehas on terve vaim”. Paljude maasikasõprade blogidest ja veebipäevikutest võis lugeda, kuidas kogu nädala jooksul, iga päev 10 minutit võimeldi. Kindlasti võimelge ka sellel nädalal. Võimlemise järel tunneme ennast rõõmsalt ja energiliselt. Alustades päeva võimlemisega, õnnestuvad kõik meie tegemised, mis päeva jooksul ette võtame.

Maasikasõbra projekti kuu foto “Makropilt” hindamisžürii lõpetas oma töö. Tulemustega saab tutvuda siin.  Täname kõiki osalejaid ja õnnitleme võitjaid!

 

Eile, esmaspäeval juhtus midagi eriti toredat. Maasikasõprade projekt on esitatud Keskkonnakäpa auhinnale. Lisaks meie ühisele projektile on auhinnale esitatud veel mitmeid meie sõpru. Kõikide Keskkonnakäpa auhinna kandif’daatidega saad tutvuda siin. Kindlasti vali oma lemmik ja hääleta! 🙂

 

Soovime kõigile maasikasõpradele mõnusat kevadnädalat ja ägedaid tegemisi.