Head sõbrad!

Võtame kuuenda nädala kokku.

Eelmine nädal möödus aianduskoolis väga kiirelt. Tegemisi oli üpris palju. Kolmapäeval toimus aianduse eriala õpilaste kutsevõsitlus, kuulati spetsialistide loenguid ja viidi läbi aianduskooli ajaloos esimene kooli TV otsesaade. Samuti külastas meid EV president.

Läbilõige meie eelmise nädala tegemistest.

 

Kuna päike käib iga päevaga kõrgemalt, kasvavad hernetaimed jõudsalt, näitavad õisi ja esimesi väikseid viljakesi. Samas on ka juhtumeid, kus üks või ka mitu taime on hävinud. Peamiseks põhjuseks on liigne otsene päike, vähene või liigne kastmine ja närbumistõbi. Nii on juhtunud ka aianduskooli õpilaste taimedega.

Nädala nipiks oli “Vii alustatu lõpule – tänaseid toimetusi ära viska homse varna”. Tänaste tööde tegematajätmine toob tihti kaasa ülesannete kuhjumise ja hilisema ajapuuduse. Püüame ikka ülesandeid ja töid teha õgeaegselt. Nii töötame efektiivselt ja saame nautida piisavalt puhkust.

Lõppes konkurss “Liblikõieline”. Töid esitatati väga palju ning žürii hindab neid veel.

Jätkuvalt sai vastata nädala küsimustele ning koguda tarkuseteri. Nädala küsimustele on vastanud ja tarkuseteri kogunud üle 200 grupi. Kui sa pole veel tarkuseteri kogunud, on nüüd just õige aeg teistega ühineda.

Mis juhtub kuuendal nädalal?

Vastata saab 5. ja 6. nädala küsimusele. Mõtiskle ikka nädala nipi üle.

Algas ka uus konkurss “Hernes toiduks!”. Konkurss kestab 10.-30.04.2017. Nõuded leiad meie projekti kodulehelt. Kindlasti uuri hernetaimi, sest iga päev toob kaasa muutusi. Käi ka õues ja naudi päikeselist kevadet. Kevad on tärkamise aeg. Märka sinagi tärkamist!
Sel nädalal ootavad meid ees ülestõusmispühad. Valmistu sellekski.

 

Päikest igasse päeva ja toredat kevadpühade ootust! 🙂