Head sõbrad!

Võtame kaheksanda nädala lühidalt kokku.

Eelmine nädal oli suurte tegude nädal. Hernetaimi sai hooldada, vastata nädala küsimusele, valmistada hernetoite ja neid proovida. Samuti selgusid loovtööde konkursi võitjad. Tulemusi vaata menüüst “Konkursid”.

Nädala nipiks oli mõte: “lahkudes kustuta tuled – nii säästad keskkonda”. Sellist harjumust tasub harjutada. Ruumi valgustamiseks kasutame elektrit. Kui me ruumist lahkume ja keegi sinna ei jää, pole ka seda tarvis valgustada. Nii kasutame vähem elektrit, mis omakorda võimaldab loodust ja meid ümbritsevat keskkonda säästa. Ruumist võib kustutada tule ka siis kui päike paistab. 🙂

 

Uus – viimane nädal!

Projekti üheksas nädal on viimane aprillikuu nädal ja ühtlasi ka meie projekti viimane aktiivne nädal. See tähendab, et püüame viimased katseandmed sel nädalal meie veebi sisestada ja viimasele nädala küsimusele vastata. Maikuu toob meile kokkuvõtted kogu projektist ning saame teada, kes kui suured hernetaimed kasvatas, kui palju õisi ja vilju tekkis. Samuti saame teada, kas katses kasvatatud erisordid kasvasid erinevalt ning kas seemnete leotamine aitas kaasa herne kiiremale kasvule.
Lisaks saame teada, kuidas läks viktoriinis ja kes kui palju tarkuseteri kogus.

 

Seniks, olge rõõmsad ja tegusad!