Head sõbrad!

Maikuu on saabunud ja projekti aktiivne periood lõppenud. Võtame kokku eelmise, viimase projektinädala.

Kuni maikuu alguseni oli võimalik esitada maitsvaid töid konkursile “Hernes toiduks!”. Konkursile esitati palju huvitavaid retsepte, mida sooviks igaüks järele proovida. 🙂

Projektipäeviku konkursile saab veel oma blogisid esitada 7. maini. Et juba varem esitatud blogi märkamatuks ei jääks, siis kindlasti vaata see üle ja vajadusel täienda.

Üheksas nipp, mis meie mõtteid köitis oli: “Sisenedes ruumi tereta alati – nii muudad ennast nähtavaks”. Oleme alati viisakad ja tervitame ruumi sisenedes neid kaaslasi, kes meid juba ees ootavad.

Viimastele nädala küsimustele sai samuti vastata. Hoiame vastamise võimaluse veel töönädala lõpuni lahti, et kõik soovijad saaksid oma vastused sisestada. Samuti on võimalik katse andmeid sisestada. 8. mai nädalal alustame katseandmetest kokkuvõtete tegemist.

Hindamist ootavad ka paljud konkursitööd. Tulemused avalikustame maikuu kolmandal nädalal. Auhinnad saadame kõikide konkursite võitjatele välja pärast viimase konkursi tulemuste avalikustamist.

Seniks aga kasvatage herneid ikka edasi! Mõne kauna võiks hästi suureks kasvatada. Selle seest saab uusi seemneid, mida saab juba kodus olevasse peenrasse külvata. Nii saame jälle uusi herneid 🙂

 

Mõnusat päikeselist kevadet!