Tere head maasikasõbrad!

Täna algas viimane projekti nädal ja rõõm on tõdeda, et paljud jaksavad meie tegevusi kaasa teha ning peavad vastu. Ilmad on ju ilusad ja tahaks aina rohkem õues olla. 🙂

Võtame eelmise nädala kokku.

Nädala küsimus oli õige huvitav: “Millist haruldast ja samas väga vajalikku elementi saab inimene metsmaasikatest?”. Vastusevariantideks olid ette antud kuld, hõbe, jood ja titaan. Õigeks vastuseks on jood. Eelviimasele nädala küsimusele oli vastajaid kokku 150. Õigeid vastuseid oli 143. Kõik õigesti vastanud kogusid juurde ühe punkti ehk maasika.

Nädala nipiks oli “Meisterda! ise tehtud on hästi tehtud.” Projekti käigus oleme meisterdanud tolmeldamispintsleid ja maasikakorve või -kausse. Viimase konkursi tulemused avalikustame käesoleva nädala teisel poolel. Kõik tööd olid nii ägedad ja parimaid, huvitavamaid on raske välja valida. Täname kõiki meisterdajaid! 🙂

Projekti lõpuni on jäänud veel ÜKS nädal, mistõttu on viimane aeg lõplikult vormistada oma blogi. Vasta ka viimasele nädala küsimusele. Kindlasti sisesta kõik kogutud katseandmed, et saaksime järgmisel nädalal kokkuvõtted teha ja vaadata, kuidas maasikasõpradel kuumaasikate kasvatamine sujus. Loe läbi meie õpetaja Toivo Niibergi artikkel “Kuumaasika raviomadused ja toiteväärtus“, kui sa seda juba teinud pole. Sellest saad kindlasti häid vihjeid viimase nädala küsimusele vastuse leidmisel. Samuti saad aianduskooli õpilaste blogist teada, kuidas neil kuumaasikate kasvatamine on läinud.

Arutle oma rühmakaaslastega, mis sulle projektist kõige enam meelde jäi, mis meeldis ja mis kõige rohkem rõõmu pakkus, mida ootasid ja mida kõike toredat viimase 12 nädala jooksul tegid. Kirjuta kõigest sellest oma blogisse.

 

Maasikasõbra projekti meeskond soovib sulle vastupidamist ja mõnusat kevadnädalat